Nadat de Metropoolregio Rotterdam Den Haag de gemeente LV vroeg om projecten aan te melden bij het Nationaal Groeifonds deed het college van B en W dat ook:

het verkennen van de toekomstmogelijkheden, “onder de grond brengen”, van het gebied van de A12 ()Utrechtsebaan) en het spoor tussen de Vlietzone en en Den Haag Centrum.

De MDRH wees met name op de opgave in het kader van de Groeiagenda om verder te verstedelijken, maar met oog voor de leefbaarheid en het groen en met een regionale impact. De Huygenstunnel past daar natuurlijk precies in!

B en W wees op het grote ontwikkelgebied dat door de Huygenstunnel ontstaat om te leven, werken, wonen, leren, ontdekken. Het opheffen van de barriere en overlast (fijnstof, geluid) en de creatie van leefbaarheid, groen en blauw.

1 Reactie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *